4+1 συμβουλές για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με αρκετές «Παγκόσμιες Ημέρες». Μια τέτοια ημέρα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου,  η οποία έρχεται να μας υπενθυμίσει την ανάγκη για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

5 λόγοι που το γέλιο είναι πηγή υγείας

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η οποία γιορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου, έρχεται να μας θυμίσει πόσο σημαντική είναι η ψυχική ισορροπία και η εσωτερική γαλήνη στην καθημερινότητά μας. 

Πώς να κάνουμε τη καρδιά μας να αισθάνεται νεότερη

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, το σώμα μας μέρα με τη μέρα καταπονείται, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αλλάξουμε δυστυχώς. Αυτό που μπορούμε όμως να αλλάξουμε με μεγάλη ευκολία είναι η φροντίδα και η υγεία που έχουμε τη δυνατότητα να του προσφέρουμε. 

5 βήματα για να χάσετε τα κιλά του καλοκαιριού

Ο Σεπτέμβρης έκανε την εμφάνιση του και δυστυχώς μαζί του έφερε και αυτή την εποχή του χρόνου που σιγά σιγά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι, γεμάτοι αναμνήσεις από τις διακοπές μας στις καταγάλανες ηλιόλουστες παραλίες. Μέσα στο άρθρο θα βρείτε 5 απλά βήματα για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά των διακοπών, εύκολα & γρήγορα.

9 αλήθειες για την υγεία μας που δεν γνώριζες!

Νέες μελέτες σχετικά με το τι είναι καλό για την υγεία μας και το τι όχι έχουν πολλές φορές αντιφατικά συμπεράσματα με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς τι είναι καλό για την υγεία και τι όχι. Σας παρουσιάζουμε 9 αλήθειες για την υγεία που δεν γνωρίζατε ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι και σίγουροι για τις επιλογές σας.

1345»»

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr