Χριστούγεννα με τα παιδιά - Ευκαιρία για ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα σχολεία κλείνουν και η επιθυμία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας αυξάνεται.

Τα παιδιά περιμένουν με χαρά  τις ημέρες αυτές. Ο στολισμός του σπιτιού, τα φώτα στους δρόμους, οι βόλτες με την οικογένεια και τα δώρα του Άγιου Βασίλη έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

Μαθαίνοντας στο παιδί σας την αποταμίευση

Πώς μπορείτε λοιπόν να εξηγήσετε με απλά λόγια στο παιδί σας αυτή τη δυσνόητη, για ένα παιδικό μυαλό, έννοια και να το βοηθήσετε στο να την εφαρμόσει; Διαβάστε παρακάτω 5 απλές συμβουλές που θα κάνουν το παιδί σας να μάθει και να θέλει να αποταμιεύει!

 

4+1 συμβουλές για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με αρκετές «Παγκόσμιες Ημέρες». Μια τέτοια ημέρα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου,  η οποία έρχεται να μας υπενθυμίσει την ανάγκη για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Πρώτες μέρες στο σχολείο:Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να κάνει μια νέα αρχή

Οι πρώτες μέρες στο σχολείο είναι αναμφισβήτητα ένα σημείο ορόσημο για κάθε παιδί. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα βοηθήσετε να ξεπεράσουν κάθε φοβία τους και να συμβάλετε σημαντικά στο να αγαπήσουν το σχολείο από την πρώτη στιγμή.

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr