5 βήματα για να χάσετε τα κιλά του καλοκαιριού

Ο Σεπτέμβρης έκανε την εμφάνιση του και δυστυχώς μαζί του έφερε και αυτή την εποχή του χρόνου που σιγά σιγά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι, γεμάτοι αναμνήσεις από τις διακοπές μας στις καταγάλανες ηλιόλουστες παραλίες. Μέσα στο άρθρο θα βρείτε 5 απλά βήματα για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά των διακοπών, εύκολα & γρήγορα.

9 αλήθειες για την υγεία μας που δεν γνώριζες!

Νέες μελέτες σχετικά με το τι είναι καλό για την υγεία μας και το τι όχι έχουν πολλές φορές αντιφατικά συμπεράσματα με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς τι είναι καλό για την υγεία και τι όχι. Σας παρουσιάζουμε 9 αλήθειες για την υγεία που δεν γνωρίζατε ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι και σίγουροι για τις επιλογές σας.

5 τρόποι για να παραμείνετε παραγωγικοί παρά την κούραση σας

Mερικές μικρές και απλές καθημερινές συμβουλές είναι ικανές να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Εργασιακό Στρες: 3 +1 Τρόποι να το Αντιμετωπίσετε Αποτελεσματικά

Όλοι λίγο πολύ αισθάνονται σε κάποιο σημείο της ημέρας στρες είτε λόγω φόρτου εργασίας είτε και λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Ακόμα και όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του, το στρες τείνει να γίνει κανόνας για τους περισσότερους εργαζομένους. Δείτε 6 συμβουλές για τη διαχείρισή του.

Διατροφή Vegan: Τα υπέρ και τα κατά που πρέπει να γνωρίζετε

Η Vegan Διατροφή είναι αδιαμφισβήτητα μια διατροφή με ένα ολοένα αυξανόμενο κοινό. Το να είναι κανείς Vegan ωστόσο δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τις τροφές που επιλέγει.

12

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr