Ρυθμίσεις

Ασφάλεια υγείας για παιδιά

Για τα παιδιά μας τα θέλουμε όλα

Με το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health, η NN Hellas σας δίνει την ευκαιρία να προστατέψετε τα παιδιά σας, μέσα από την ασφάλεια υγείας για παιδιά, ασφαλίζοντάς τα με οικογενειακό ασφαλιστήριο. Όπως κάθε ασφαλισμένο μέλος, έτσι και τα παιδιά, απολαμβάνουν όλες τις βασικές παροχές του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλισης ενώ την ίδια στιγμή έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποια επιπλέον προνόμια αποκλειστικά για ανηλίκους.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις βασικές παροχές που περιλαμβάνονται στην ασφάλεια υγείας για παιδιά είναι: 

 • Συνοδός ανηλίκου: σε περίπτωση νοσηλείας του παιδιού σας, η NN Hellas έχει προνοήσει ώστε να προσφέρει κάλυψη των εξόδων δωματίου και τροφής που πραγματοποιούνται εντός νοσοκομείου για ένα συνοδό / γονέα ανηλίκου ηλικίας έως 14 ετών. 
 • Παιδιατρικά νοσοκομεία: το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, περιλαμβάνει στη μεγάλη λίστα με τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και νοσοκομεία με παιδιατρικό τμήμα ή νοσοκομεία που νοσηλεύουν παιδιά σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.
 • Κάλυψη ιατρικών επισκέψεων: με την ιδιωτική ασφάλιση NN Direct Health, τα παιδιά σας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις/χρόνο σε παιδιάτρους ή άλλους γιατρούς στα ιδιωτικά ιατρεία του δικτύου της Affidea με συμμετοχή €15 ανά επίσκεψη. 
 • Κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων: εκτός από την κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων σε παιδιάτρους, το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health προσφέρει κάλυψη έως €1.500/χρόνο για διαγνωστικές εξετάσεις στο δίκτυο της Affidea, με παραπεμπτικό από τον ιατρό σας.
 • Κάλυψη ετήσιου προληπτικού ελέγχου: Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health προσφέρει κάλυψη για Check-up Ανηλίκων έως 18 ετών, που περιλαμβάνει: Γενική Αίματος, Σίδηρος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη.
 • Κάλυψη πακέτου ιατρικών εξετάσεων για σχολεία και αθλητικές δραστηριότητες: Για ανήλικους 3 μηνών έως 18 ετών, το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σας προσφέρει πακέτο ιατρικών εξετάσεων για σχολεία και αθλητικές δραστηριότητες το οποίο περιλαμβάνει Καρδιολογική εξέταση – Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex καρδιάς και Χορήγηση Ιατρικής Βεβαίωσης Υγείας.Το πακέτο εξετάσεων αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea.
 • Κάλυψη ετήσιου Οφθαλμολογικού Ελέγχου: Εκτός από τον ετήσιο Προληπτικό Έλεγχο (check up), το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σας προσφέρει έναν δωρεάν Οφθαλμολογικό Έλεγχο το χρόνο σε Οφθαλμολογικά κέντρα, που περιλαμβάνει: Έλεγχο οπτικής εξέτασης, Έλεγχο με σχισμοειδή λυχνία, Κερατομετρία και Τονομέτρηση. Σε περίπτωση χορήγησης συνταγής για γυαλιά, πραγματοποιείται και εξέταση Διαθλαστικού Ελέγχου.

Έχετε απορίες σχετικά με το κόστος ασφάλειας υγείας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο 210 950 60 60.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμά NN Direct στη νέα προσφορά ασφάλειας υγείας.

 

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr