Ασφάλεια υγείας για παιδιά

Για τα παιδιά μας τα θέλουμε όλα

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, η NN Hellas σας δίνει την ευκαιρία να προστατέψετε τα παιδιά σας, μέσα από την ασφάλεια υγείας για παιδιά, ασφαλίζοντάς τα με οικογενειακό ασφαλιστήριο. Όπως κάθε ασφαλισμένο μέλος, έτσι και τα παιδιά, απολαμβάνουν όλες τις βασικές παροχές του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλισης ενώ την ίδια στιγμή έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποια επιπλέον προνόμια αποκλειστικά για ανηλίκους.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις βασικές παροχές που περιλαμβάνονται στην ασφάλεια υγείας για παιδιά είναι: 

 • Συνοδός ανηλίκου: σε περίπτωση νοσηλείας του παιδιού σας, η NN Hellas έχει προνοήσει ώστε να προσφέρει κάλυψη των εξόδων δωματίου και τροφής που πραγματοποιούνται εντός νοσοκομείου για ένα συνοδό / γονέα ανηλίκου ηλικίας έως 14 ετών. 
 • Παιδιατρικά νοσοκομεία: το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, περιλαμβάνει στη μεγάλη λίστα με τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και νοσοκομεία με παιδιατρικό τμήμα ή νοσοκομεία που νοσηλεύουν παιδιά σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.
 • Κάλυψη ιατρικών επισκέψεων: με την ιδιωτική ασφάλιση NN Direct Health, τα παιδιά σας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έως και πέντε (5) ιατρικές επισκέψεις/χρόνο σε παιδιάτρους ή άλλους γιατρούς στα ιδιωτικά ιατρεία του δικτύου της Βιοϊατρικής και μάλιστα με συμμετοχή €10 ανά επίσκεψη. 
 • Κάλυψη διαγνωστικών επισκέψεων: εκτός από την κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων σε παιδιάτρους το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health προσφέρει κάλυψη έως €300/χρόνο για διαγνωστικές εξετάσεις στο δίκτυο της Βιοϊατρικής, με παραπεμπτικό από τον ιατρό σας.

Επιπλέον προνόμια αποκλειστικά για τα παιδιά σας

Στα επιπλέον προνόμια που έχει εξασφαλίσει η NN Hellas αποκλειστικά και μόνο για τα παιδιά σας συμπεριλαμβάνονται  προνομιακές εκπτώσεις για ποδήλατα, παιχνίδια και εγγραφές σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr