Ρυθμίσεις

Ασφάλιση υγείας για παιδιά

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, η NN Hellas σας δίνει την ευκαιρία να προστατέψετε τα παιδιά σας, μέσα από την ασφάλιση υγείας για παιδιά, ασφαλίζοντάς τα με οικογενειακό ασφαλιστήριο. Όπως κάθε ασφαλισμένο μέλος, έτσι και τα παιδιά, απολαμβάνουν όλες τις βασικές παροχές του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλισης ενώ την ίδια στιγμή έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποια επιπλέον προνόμια αποκλειστικά για ανηλίκους.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις βασικές παροχές που περιλαμβάνονται στην ασφάλιση υγείας για παιδιά είναι: 

  • Συνοδός ανηλίκου: σε περίπτωση νοσηλείας του παιδιού σας, η NN Hellas έχει προνοήσει ώστε να προσφέρει κάλυψη των εξόδων δωματίου και τροφής που πραγματοποιούνται εντός νοσοκομείου για ένα συνοδό / γονέα ανηλίκου ηλικίας έως 14 ετών. 
  • Παιδιατρικά νοσοκομεία: το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, περιλαμβάνει στη μεγάλη λίστα με τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και νοσοκομεία με παιδιατρικό τμήμα ή νοσοκομεία που νοσηλεύουν παιδιά σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.

Έχετε απορίες σχετικά με το κόστος ασφάλισης υγείας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο 210 950 60 60.

 

 

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr