Ρυθμίσεις

Επείγουσα μεταφορά με ιδιωτική ασφάλιση

Καλύπτεται η επείγουσα μεταφορά από νοσοκομείο ή κέντρο υγείας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, εφόσον οι ιατροί της Greek Flying Doctors μαζί με το θεράποντα ιατρό ή τον ιατρό, που σας παρείχε τις πρώτες βοήθειες, αποφασίσουν από κοινού ότι η μεταφορά είναι ιατρικώς αναγκαία.

Προϋποθέσεις μεταφοράς σας σε κατάλληλο νοσοκομείο

  • ενημέρωση της Greek Flying Doctors για την περίπτωσή σας
  • ιατρική ανάγκη για τη μεταφορά σας
  • η κατάσταση της υγείας σας να επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά σας

Ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασής σας, η Greek Flying Doctors αναλαμβάνει τη μεταφορά ενός ατόμου ως συνοδού σας και του θεράποντα ιατρού σας, εάν το ζητήσετε.

Δεν  υπάρχει ανώτατο όριο στην παροχή της Υπηρεσίας Επείγουσας Μεταφοράς.

Η επιλογή νοσηλευτικής μονάδας ανήκει σε εσάς ή, σε περίπτωση που εσείς αδυνατείτε να εκφράσετε τη βούλησή σας, στους οικείους σας, εφόσον η επιλεγόμενη ιατρική μονάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η Greek Flying Doctors αποφασίζει για εσάς.

Η μεταφορά σας θα γίνει με ασθενοφόρο όχημα, αυτοκίνητο, αεροπλάνο και/ή ελικόπτερο. Η επιλογή του μέσου μεταφοράς γίνεται από τους ιατρούς της Greek Flying Doctors και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου ή του κέντρου υγείας, όπου νοσηλεύεστε, με γνώμονα την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά σας στο νοσκομείο για την περίθαλψή σας.

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr