Ρυθμίσεις

Επείγουσα μεταφορά με ιδιωτική ασφάλιση

Ασφάλεια με υπηρεσία επείγουσας μεταφοράς

Βρισκόμαστε στο πλευρό σας σε κάθε περιστατικό που απαιτεί την επείγουσα μεταφορά σας στο κατάλληλο, για την περίπτωσή σας, νοσοκομείο. Σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επείγουσας μεταφοράς, την Greek Flying Doctors, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε από μη κατάλληλο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας στο κατάλληλο νοσοκομείο.

Εάν εξ’ αιτίας ατυχήματος ή ασθένειας νοσηλεύεστε σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας το οποίο κρίνεται ως ακατάλληλο για την αντιμετώπιση του περιστατικού σας, η Greek Flying Doctors αναλαμβάνει να σας μεταφέρει σε κατάλληλο νοσοκομείο, με συνοδεία εξειδικευμένου ιατρού.

Πιο συγκεκριμένα, η NN Hellas μέσα από το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα συντονισμού και οργάνωσης της μεταφοράς σας, τα έξοδα για ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας, καθώς και το κόστος της μεταφοράς σας. Επιπλέον, κατά τη μεταφορά σας και ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασής σας, η Greek Flying Doctors αναλαμβάνει τη μεταφορά ενός ατόμου ως συνοδού σας και του θεράποντα ιατρού σας, εάν το ζητήσετε.

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στην παροχή της Υπηρεσίας Επείγουσας Μεταφοράς.

Προϋποθέσεις μεταφοράς σας σε κατάλληλο νοσοκομείο

 • Ενημέρωση της Greek Flying Doctors για την περίπτωσή σας
 • Πραγματική ιατρική ανάγκη για τη μεταφοράς σας
 • Η κατάσταση της υγείας σας να επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά σας

Οι ιατροί της Greek Flying Doctors μαζί με το θεράποντα ιατρό και τον ιατρό που σας παρείχε τις πρώτες βοήθειες θα αποφασίζουν από κοινού αν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Σημείωση:Η επιλογή νοσηλευτικής μονάδας ανήκει σε εσάς ή, σε περίπτωση που εσείς αδυνατείτε να εκφράσετε τη βούλησή σας, στους οικείους σας, εφόσον η επιλεγόμενη ιατρική μονάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Σε διαφορετική περίπτωση  η Greek Flying Doctors αποφασίζει για εσάς.

Με ποιο μέσο θα γίνει η μετακίνησή σας

Η μετακίνησή σας θα γίνει με ασθενοφόρα οχήματα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και/ή ελικόπτερα. Η επιλογή του μέσου μεταφοράς γίνεται από τους ιατρούς της Greek Flying Doctors και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου ή του κέντρου υγείας όπου νοσηλεύεστε, με γνώμονα την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά σας στο κατάλληλο για την περίθαλψή σας νοσοκομείο.

Με ποιόν τρόπο θα γίνει η αναγγελία του συμβάντος για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας;

Σε περίπτωση ανάγκης θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία Greek Flying Doctors στο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο  800 100 6060 & 210 950 6060 και να δηλώσετε:

 • το ονοματεπώνυμό σας
 • τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας
 • το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του θεράποντος ιατρού σας στο νοσοκομείο ή στο κέντρο υγείας όπου νοσηλεύεστε
 • το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του νοσοκομείου ή κέντρου υγείας όπου νοσηλεύεστε
 • ότι είσαστε κάτοχος του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλειας υγείας NN Direct Health

Σημειώνεται ότι: η επίσημη αναγγελία του περιστατικού στην Greek Flying Doctors θα γίνεται γραπτά (π.χ. με e-mail ή φαξ) είτε από εσάς, είτε από το θεράποντα ιατρό σας, είτε από το κέντρο υγείας ή το περιφερειακό νοσοκομείο όπου ήδη νοσηλεύεστε. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται γραπτή έγκριση του ιατρού του κέντρου υγείας ή του νοσοκομείου όπου ήδη νοσηλεύεστε, ότι μπορείτε να διακομισθείτε με ασφάλεια.

Ποιός θα επωμιστεί τα έξοδα προς την Greek Flying Doctors;

Η NN Hellas πληρώνει για λογαριασμό σας στην Greek Flying Doctors το κόστος για την Υπηρεσία Επείγουσας Μεταφοράς που θα σας παρασχεθεί.

Επωφεληθείτε από την προσφορά ασφάλειας υγείας της NN Direct και απολαύστε τη ζωή ξέγνοιαστα!

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr