Ρυθμίσεις

Επείγουσα μεταφορά με ιδιωτική ασφάλιση

Εάν εξ’ αιτίας ατυχήματος ή ασθένειας νοσηλεύεστε σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας το οποίο κρίνεται ως μη κατάλληλο για την αντιμετώπιση του περιστατικού σας, σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors καλύπτεται η μεταφορά σας σε άλλο νοσοκομείο, με συνοδεία εξειδικευμένου ιατρού.

Συγκεκριμένα καλύπτονται τα έξοδα συντονισμού και οργάνωσης της μεταφοράς σας, τα έξοδα για ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας, καθώς και το κόστος της μεταφοράς σας. Επιπλέον, κατά την μεταφορά σας και ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασής σας, η Greek Flying Doctors αναλαμβάνει τη μεταφορά ενός ατόμου ως συνοδό σας και του θεράποντα ιατρού σας, εάν το ζητήσετε.

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στην παροχή της Υπηρεσίας Επείγουσας Μεταφοράς.

Προϋποθέσεις μεταφοράς σας σε κατάλληλο νοσοκομείο

  • Ενημέρωση της Greek Flying Doctors για την περίπτωσή σας
  • Ιατρική ανάγκη για τη μεταφορά σας
  • Η κατάσταση της υγείας σας να επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά σας

Οι ιατροί της Greek Flying Doctors μαζί με το θεράποντα ιατρό και τον ιατρό που σας παρείχε τις πρώτες βοήθειες θα αποφασίζουν από κοινού αν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Σημείωση: Η επιλογή νοσηλευτικής μονάδας ανήκει σε εσάς ή, σε περίπτωση που εσείς αδυνατείτε να εκφράσετε τη βούλησή σας, στους οικείους σας, εφόσον η επιλεγόμενη ιατρική μονάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η Greek Flying Doctors αποφασίζει για εσάς.

Με ποιο μέσο θα γίνει η μετακίνησή σας

Η μετακίνησή σας θα γίνει με ασθενοφόρο όχημα, αυτοκίνητο, αεροπλάνο και/ή ελικόπτερο. Η επιλογή του μέσου μεταφοράς γίνεται από τους ιατρούς της Greek Flying Doctors και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου ή του κέντρου υγείας όπου νοσηλεύεστε, με γνώμονα την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά σας στο κατάλληλο για την περίθαλψή σας νοσοκομείο.
 

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr