Ρυθμίσεις

Τρόποι πληρωμής

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές σας ανάγκες, εξασφαλίσαμε τρεις  τρόπους πληρωμής προκειμένου να εξοφλήσετε το ασφάλιστρό σας εύκολα και γρήγορα.

Πληρωμή μέσω Web & Phone Banking

- Τράπεζα Πειραιώς: με μεταφορά του ποσού που αφορά στα ασφάλιστρα σας από το λογαριασμό σας κάνοντας χρήση του 20ψήφιου κωδικού που αναγράφεται στην ειδοποίηση πληρωμής (Τράπεζα Πειραιώς: 100ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ)
- Συνεργαζόμενες τράπεζες Alpha, Eurobank, Εθνική Τράπεζα: επιλέξετε πληρωμή και χρησιμοποιήστε τον 20ψήφιο κωδικό, ο οποίος ξεκινάει με τον αριθμό του ασφαλιστηρίου σας, όπως αναγράφεται στην ειδοποίηση πληρωμής.
- Για εξόφληση στις υπόλοιπες τράπεζες που συμμετέχουν στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ, μέσω web banking ή καταστήματος χρησιμοποιείτε τον κωδικό πληρωμής ο οποίος ξεκινάει με τον αριθμό του ασφαλιστηρίου σας

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μέσω του συστήματος Winbank της τράπεζας Πειραιώς, χρησιμοποιείστε την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα και εξοφλήστε εύκολα και γρήγορα το ασφάλιστρο.

Για να πληρώσετε online την δόση του ασφαλιστηρίου σας όπως αναγράφεται στο ειδοποιητήριο email που λάβατε, επιλέξτε "Πληρωμή". Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας  χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας τον κωδικό που ξεκινάει με τον αριθμό του ασφαλιστηρίου σας.

Πληρωμή

 

Κατάθεση στην τράπεζα

Προσκομίστε το έντυπο του λογαριασμού ασφάλισης υγείας σας στα ταμεία των συνεργαζόμενων με την NNHellas τραπεζών και εξοφλήστε τον λογαριασμό σας εύκολα με τη χρήση του κωδικού πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο πληρωμής.

 

  • Τυχόν τραπεζικά έξοδα δεν αποτελούν χρέωση της NN Hellas.
  • Οι αποδεκτοί και έγκυροι τρόποι πληρωμής αναφέρονται ανωτέρω. Η καταβολή ασφαλίστρων με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δεν αναγνωρίζεται από την εταιρία και δε θεωρείται εξόφληση.

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr