Ρυθμίσεις

Καλύψεις

NN Direct Health

Ανώτατο όριο αποζημίωσης ανά Ασφαλισμένο
€500.000
Συμβεβλημένα νοσοκομεία
45
Δωμάτιο και τροφή
Β Θέση
Ποσό συμμετοχής ασφαλισμένου
€1.500 / χρόνο
Απευθείας κάλυψη
true
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
true
Αμοιβές Γιατρών & Αναισθησιολόγου
true
Κάλυψη για λοιπά έξοδα
true
Εξετάσεις, επεμβάσεις, θεραπείες χωρίς νοσηλεία
true
Κάλυψη για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες χωρίς νοσηλεία
true
Συνοδός ανηλίκου
true
Επείγουσα μεταφορά
true
Ανώτατο χρονικό όριο νοσηλείας
365 ημέρες
Διαγνωστικές Εξετάσεις
€1.500 / χρόνο
Ιατρικές Επισκέψεις με €15 Συμμετοχή
Απεριόριστες
Ετήσιος προληπτικός έλεγχος (Check Up)
true
Πακέτο ιατρικών εξετάσεων για σχολεία και αθλητικές δραστηριότητες για ανηλίκους
true
Ετήσιος Οφθαλμολογικός Έλεγχος
true
24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης
true

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του προγράμματος

Ανώτατο όριο αποζημίωσης ανά Ασφαλισμένο

Ανώτατο όριο αποζημίωσης ανά Ασφαλισμένο

Με ανώτατο όριο αποζημίωσης €500.000 ετησίως μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ότι η ασφάλεια υγείας NN Direct Health σας καλύπτει σε κάθε ενδεχόμενο περιστατικό.

περισσότερα
Συμβεβλημένα νοσοκομεία

Συμβεβλημένα νοσοκομεία

Η NN Hellas συνεργάζεται με 44 ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας, το εξειδικευμένο προσωπικό των οποίων είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις εκάστοτε ανάγκες σας. Ενημερωθείτε σχετικά στην ενότητα "Συμβεβλημένα Νοσοκομεία"

περισσότερα
Δωμάτιο και τροφή

Δωμάτιο και τροφή

Επειδή αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο ενός προσεγμένου περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, μέσα από το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health έχουμε φροντίσει τα έξοδα δωματίου και τροφής να αφορούν Β θέση νοσηλείας (δίκλινο δωμάτιο). Στην περίπτωση, ωστόσο, που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να αναβαθμιστείτε σε ανώτερη θέση, θα επιβαρυνθείτε εσείς με τη διαφορά των εξόδων.

περισσότερα
Ποσό συμμετοχής ασφαλισμένου

Ποσό συμμετοχής ασφαλισμένου

Με το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health συμμετέχετε στα έξοδα νοσηλείας σας έως και €1.500 ετησίως.

Πιο συγκεκριμένα, εσείς αναλαμβάνετε να πληρώσετε στο συμβεβλημένο νοσοκομείο μέχρι το ποσό των €1.500 και η NN Hellas αναλαμβάνει να εξοφλήσει το υπόλοιπο των εξόδων νοσηλείας σας. Εάν έχετε καταβάλει εξολοκλήρου το ποσό των €1.500 κατά τη διάρκεια του έτους ισχύος του προγράμματος και προκύψει νέα νοσηλεία εντός του ίδιου έτους, η NN Hellas θα καλύψει το σύνολο των εξόδων σας στο 100%, χωρίς καμιά δική σας συμμετοχή.

Για την καταβολή της δικής σας συμμετοχής υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τρόποι από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Πιο συγκεκριμένα η καταβολή μπορεί
 

 • να γίνει απευθείας από εσάς
 • σε περίπτωση που είσαστε ασφαλισμένοι σε κάποιο δημόσιο ταμείο ή φορέα να γίνει εν μέρει ή εξολοκλήρου κάλυψη από αυτόν. Εάν το δημόσιο ταμείο/φορέας συνεργάζεται με το νοσοκομείο δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά σας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα εξοφλήσετε εσείς το ποσό της συμμετοχής σας στο νοσοκομείο και θα το λάβετε πίσω από το δημόσιο ταμείο/φορέα.
 • σε περίπτωση που διατηρείτε κάποια άλλη ασφάλιση ιδιωτικού φορέα (π.χ. ομαδικό ασφαλιστήριο) να γίνει εν μέρει ή εξολοκλήρου κάλυψη από αυτόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα καταβάλετε το ποσό συμμετοχής σας στο νοσοκομείο και στη συνέχεια, ανάλογα με το περιστατικό και τους όρους της ομαδικής ασφάλισης, θα το λάβετε πίσω από τον ιδιωτικό φορέα.
 • σε περίπτωση που νοσηλευτείτε σε κάποιο από τα ειδικά συμβεβλημένα νοσοκομεία της NN Hellas η συμμετοχή σας θα απορροφηθεί εν μέρει ή εξολοκλήρου από το νοσοκομείο. Τα ειδικά συμβεβλημένα νοσοκομεία, εάν είσαστε κάτοχος τους ασφαλιστικού προγράμματος NN Direct Health, έχουν τη δυνατότητα να απορροφήσουν το 15% από το σύνολο των εξόδων νοσηλείας.

Πιο συγκεκριμένα, για να κάνετε χρήση αυτού του τρόπου καταβολής της συμμετοχής σας πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • να κάνετε χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού σας φορέα και
 • ο φορέας σας να καλύπτει το περιστατικό.
περισσότερα
Απευθείας κάλυψη

Απευθείας κάλυψη

Η κάλυψη των εξόδων της νοσηλείας σας προς το συμβεβλημένο νοσοκομείο γίνεται απευθείας από την NN Hellas, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια από την πλευρά σας, στην περίπτωση που έχει καλυφθεί το ποσό της συμμετοχής σας.

περισσότερα
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Η NN Hellas μέσα από την ασφάλεια υγείας NN Direct Health φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό σας σε περίπτωση που απαιτείται εξειδικευμένη νοσηλεία σας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ή σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ). Για να αφοσιωθείτε απόλυτα σε αυτό που έχει σημασία για την υγεία σας, η NN Hellas σας παρέχει κάλυψη στα έξοδα νοσηλείας σας.

περισσότερα
Αμοιβές Γιατρών & Αναισθησιολόγου

Αμοιβές Γιατρών & Αναισθησιολόγου

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι ιατρικές αμοιβές προσθέτουν επιπλέον άγχος στους ασθενείς, με την ιδιωτική ασφάλεια υγείας NN Direct Health σας παρέχουμε άμεση και απεριόριστη κάλυψη των αμοιβών του χειρούργου, του αναισθησιολόγου, του θεράποντα ιατρού και του ιατρού ειδικοτήτων.

περισσότερα
Κάλυψη για λοιπά έξοδα

Κάλυψη για λοιπά έξοδα

Κατά τη διάρκεια μιας πιθανής νοσηλείας σας, μπορεί να προκύψει μία σειρά από έξοδα που αφορούν σε φάρμακα, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, φυσιοθεραπείες, έξοδα χειρουργείου, υγειονομικού υλικού, ειδικών υλικών, βηματοδότη, απινιδωτή και μοσχεύματα. Με την ασφάλιση υγείας NN Direct Health δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις, καθώς προσφέρεται κάλυψη των εξόδων που προέκυψαν κατά τη νοσηλεία σας.

περισσότερα
Εξετάσεις, επεμβάσεις, θεραπείες χωρίς νοσηλεία

Εξετάσεις, επεμβάσεις, θεραπείες χωρίς νοσηλεία

Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health είσαστε εξασφαλισμένοι ακόμα και στα περιστατικά εκείνα που απαιτούν την ολιγόωρη παραμονή σας στο νοσοκομείο. πρόκειται για ιατρικές πράξεις, χειρουργικές επεμβάσεις και διαγνωστικές εξετάσεις που κρίνονται απαραίτητες να πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου, χωρίς νοσηλεία ή διανυκτέρευση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η NN Hellas αναλαμβάνει να πληρώσει για λογαριασμό σας τα έξοδα που τις συνοδεύουν, όταν πραγματοποιούνται σε μονάδες που λειτουργούν εντός του συμβεβλημένου νοσοκομείου.
 

 • Ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις που κρίνονται ιατρικά αναγκαίες να πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου
  • Ενδοσκοπήσεις πεπτικού, ουροποιητικού και αναπνευστικού (περιλαμβανομένης της λήψης βιοψίας και ενδοσκοπικού χειρισμού)
  • Σπινθηρογραφήματα, αγγειογραφίες, καθώς και εξετάσεις πυρηνικής ιατρικής
 • Χειρουργικές επεμβάσεις και ιατρικές πράξεις
  • Χειρουργεία για λήψη βιοψιών
  • Χειρουργικές επεμβάσεις που δεν απαιτούν νοσηλεία
  • Ανάταξη τραυμάτων
  • Μικροεπεμβάσεις για καθαρισμό και συρραφή τραυμάτων
  • Μικροεπεμβάσεις με laser
  • Μικροεπεμβάσεις για την αφαίρεση επιφανειακών δερματικών βλαβών
 • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου
περισσότερα
Κάλυψη για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες χωρίς νοσηλεία

Κάλυψη για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες χωρίς νοσηλεία

Στις περιπτώσεις ιατρικών πράξεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του νοσοκομείου χωρίς να απαιτείται νοσηλεία ή διανυκτέρευση και για τις οποίες η NN Hellas αναλαμβάνει να επωμιστεί τα έξοδα, συμπεριλαμβάνονται και οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοθεραπείες.

Για τις υπόλοιπες εξετάσεις, επεμβάσεις και θεραπείες χωρίς νοσηλεία που καλύπτονται από το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, ανατρέξτε στη σχετική ενότητα Εξετάσεις, επεμβάσεις, θεραπείες  χωρίς νοσηλεία.

περισσότερα
Συνοδός ανηλίκου

Συνοδός ανηλίκου

Ποιός γονέας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού του σε περίπτωση πιθανής νοσηλείας του; Η NN Hellas αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, καλύπτει,  μέσα από το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health, τα έξοδα δωματίου και τροφής που πραγματοποιούνται εντός του νοσοκομείου για συνοδό-γονέα ανηλίκου έως 14 ετών.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η ασφάλεια υγείας για παιδιά.

περισσότερα
Επείγουσα μεταφορά

Επείγουσα μεταφορά

Βρισκόμαστε στο πλευρό σας σε κάθε περιστατικό που απαιτεί την επείγουσα μεταφορά σας στο κατάλληλο, για την περίπτωσή σας, νοσοκομείο. Σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επείγουσας αερομεταφοράς, την Greek Flying Doctors, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε από μη κατάλληλο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας στο κατάλληλο νοσοκομείο.

Εάν εξ’ αιτίας ατυχήματος ή ασθένειας νοσηλεύεστε σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας το οποίο κρίνεται ως ακατάλληλο για την αντιμετώπιση του περιστατικού σας, η Greek Flying Doctors αναλαμβάνει να σας μεταφέρει σε κατάλληλο νοσοκομείο, με συνοδεία εξειδικευμένου ιατρού.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΝ Hellas αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα συντονισμού και οργάνωσης της μεταφοράς σας, τα έξοδα για ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας, καθώς και το κόστος της μεταφοράς σας. Επιπλέον, κατά την μεταφορά σας και ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασής σας, η Greek Flying Doctors αναλαμβάνει τη μεταφορά ενός ατόμου ως συνοδό σας και του θεράποντα ιατρού σας, εάν το ζητήσετε.

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στην παροχή της Υπηρεσίας Επείγουσας Μεταφοράς.

Προϋποθέσεις μεταφοράς σας σε κατάλληλο νοσοκομείο

 • Ενημέρωση της Greek Flying Doctors για την περίπτωσή σας
 • Πραγματική ιατρική ανάγκη για τη μεταφορά σας
 • Η κατάσταση της υγείας σας να επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά σας

Οι ιατροί της Greek Flying Doctors μαζί με το θεράποντα ιατρό και τον ιατρό που σας παρείχε τις πρώτες βοήθειες θα αποφασίζουν από κοινού αν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Σημείωση: Η επιλογή νοσηλευτικής μονάδας ανήκει σε εσάς ή, σε περίπτωση που εσείς αδυνατείτε να εκφράσετε τη βούλησή σας, στους οικείους σας, εφόσον η επιλεγόμενη ιατρική μονάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Σε διαφορετική περίπτωση,  η Greek Flying Doctors αποφασίζει για εσάς.

Με ποιο μέσο θα γίνει η μετακίνησή σας

Η μετακίνησή σας θα γίνει με ασθενοφόρα οχήματα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και/ή ελικόπτερα. Η επιλογή του μέσου μεταφοράς γίνεται από τους ιατρούς της Greek Flying Doctors και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου ή του κέντρου υγείας όπου νοσηλεύεστε, με γνώμονα την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά σας στο κατάλληλο για την περίθαλψή σας νοσοκομείο.

περισσότερα
Ανώτατο χρονικό όριο νοσηλείας

Ανώτατο χρονικό όριο νοσηλείας

Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health σας καλύπτει έως και 365 ημέρες συνεχόμενης παραμονής στο νοσοκομείο, ανεξάρτητα εάν αυτή πραγματοποιείται σε μια ασφαλιστική περιόδο ή μεταξύ δύο. Το ανώτερο όριο των 365 ημερών νοσηλείας, ισχύει επίσης αθροιστικά και για διαδοχικές νοσηλείες για την ίδια αιτία ή επιπλοκές που προήλθαν από αυτήν, εκτός αν απέχουν μεταξύ τους περισσότερο από τριάντα (30) ημέρες.   

περισσότερα
Διαγνωστικές Εξετάσεις

Διαγνωστικές Εξετάσεις

Εκτός από την κάλυψη των ιατρικών σας επισκέψεων, η ιδιωτική ασφάλιση υγείας NN Direct Health σας προσφέρει κάλυψη έως €1.500/χρόνο για διαγνωστικές εξετάσεις στο δίκτυο της Affidea με υποχρεωτική προσκόμιση παραπεμπτικού από οποιονδήποτε γιατρό σχετικής ειδικότητας, οι πέραν του ορίου των €1.500/χρόνο διαγνωστικές εξετάσεις θα τιμολογούνται σύμφωνα με τον κρατικό τιμοκατάλογο (ΦΕΚ). Στην ενότητα Check Up & Διαγνωστικές εξετάσεις μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Affidea ανά την Ελλάδα καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κλείσετε ραντεβού.

περισσότερα
Ιατρικές Επισκέψεις με €15 Συμμετοχή

Ιατρικές Επισκέψεις με €15 Συμμετοχή

Με την ιδιωτική ασφάλιση NN Direct Health έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε απεριόριστες επισκέψεις το χρόνο στα ιδιωτικά ιατρεία του δικτύου της Affidea με συμμετοχή €15 ανά επίσκεψη. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, ανατρέξτε στην ενότητα Επισκέψεις Ιατρών Affidea και δείτε τους διαθέσιμους ιατρούς του δικτύου ανά την Ελλάδα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ορίσετε ένα ραντεβού.

περισσότερα
Ετήσιος προληπτικός έλεγχος (Check Up)

Ετήσιος προληπτικός έλεγχος (Check Up)

Στην NN Hellas γνωρίζουμε καλά τη σπουδαιότητα της πρόληψης στην υγεία και για το λόγο αυτό στόχος μας μέσα από την ασφάλεια υγείας NN Direct Health είναι να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα κίνητρα για να προστατέψετε έγκαιρα την υγεία σας.

Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σας προσφέρει εντελώς δωρεάν έναν ολοκληρωμένο ετήσιο προληπτικό έλεγχο (Check Up) στο δίκτυο της Affidea. Το Check Up παρέχεται σε όλους και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας:

 • Check-up Ανδρών: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, PSA
 • Check-up Γυναικών: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, Σίδηρος, Φερριτίνη
 • Check-up Ανηλίκων (έως 18 ετών): Γενική Αίματος, Σίδηρος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη

Στην ενότητα Check Up & Διαγνωστικές εξετάσεις μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Affidea ανά την Ελλάδα, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κλείσετε ραντεβού.

περισσότερα
Πακέτο ιατρικών εξετάσεων για σχολεία και αθλητικές δραστηριότητες για ανηλίκους

Πακέτο ιατρικών εξετάσεων για σχολεία και αθλητικές δραστηριότητες για ανηλίκους

Για ανήλικους 3 μηνών έως 18 ετών, το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σας προσφέρει πακέτο ιατρικών εξετάσεων για σχολεία και αθλητικές δραστηριότητες το οποίο περιλαμβάνει:

 • Καρδιολογική εξέταση – Ηλεκτροκαρδιογράφημα
 • Triplex καρδιάς
 • Χορήγηση Ιατρικής Βεβαίωσης Υγείας

Το πακέτο εξετάσεων αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea. Στην ενότητα Check Up & Διαγνωστικές εξετάσεις μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Affidea ανά την Ελλάδα καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κλείσετε ραντεβού.

περισσότερα
Ετήσιος Οφθαλμολογικός Έλεγχος

Ετήσιος Οφθαλμολογικός Έλεγχος

Το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας ΝΝ Direct Health σας προσφέρει έναν δωρεάν Οφθαλμολογικό Έλεγχο το χρόνο σε Οφθαλμολογικά κέντρα, που περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο οπτικής εξέτασης
 • Έλεγχο στη σχισμοειδή λυχνία
 • Κερατομετρία
 • Τονομέτρηση

Σε περίπτωση χορήγησης συνταγής για γυαλιά, πραγματοποιείται και εξέταση Διαθλαστικού Ελέγχου. Στην ενότητα Check Up & Διαγνωστικές εξετάσεις μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Affidea ανά την Ελλάδα, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κλείσετε ραντεβού.

περισσότερα
24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης

24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης

24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο οι άνθρωποι της NN Hellas βρισκόμαστε δίπλα σας για να λύσουμε τυχόν απορίες σχετικά με τις παροχές και τη λειτουργία του προγράμματος NN Direct Health και για την προσφορά ασφάλειας υγείας.

 • Επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της ΝΝ Hellas για 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση:
  • 800 100 60 60 (για σταθερό χωρίς χρέωση)
  • 210 950 60 60 (από κινητό και από το εξωτερικό)
 • e-mail: info@nndirect.gr
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή μας. Μάθετε περισσότερα στην ενότητα Mobile apps.
περισσότερα
Back to Top
Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr