Ρυθμίσεις

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΕΠΙΠΛEΟΝ ΠΑΡΟΧEΣ EIΔ. ΣΥΜΒΕΒΛΗΜEΝΑ

Πριν από τη νοσηλεία σας στο ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχει το τμήμα και η ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, καθώς και διαθεσιμότητα. Επιπλέον αναφέρετε ότι είστε κάτοχος του προγράμματος ασφάλειας υγείας NN Direct Health της NN Hellas.

Στο ειδικά συμβεβλημένο νοσοκομείο, εφόσον επιλέξετε να κάνετε χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού σας φορέα (π.χ. ΕΟΠΥΥ) και εφόσον το περιστατικό καλύπτεται από αυτόν, υπάρχει  συμφωνία με την NN Hellas ώστε το νοσοκομείο να καλύψει το 15% των εξόδων νοσηλείας σας. Συνεπώς, στo ειδικά συμβεβλημένο  ιδιωτικό νοσοκομείο είναι πιο πιθανό να καλυφθεί έως και εξολοκλήρου το κόστος της ετήσιας συμμετοχής σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές συμβεβλημένων με ειδικά συμβεβλημένων νοσοκομείων μπορείτε να αναζητήσετε στις Συχνές Ερωτήσεις.

Επιπλέον παροχές στο ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ

 • Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού:
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας €200. 50% έκπτωση σε περίπτωση που η αξία υπερβεί τα €200. Εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό και αμοιβές ιατρών.
  • Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις ειδικότητες του Παιδιάτρου, Παιδοχειρουργού, ΩΡΛ και Ορθοπεδικού στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου όλο το 24ωρο.
  • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτου και επείγοντος περιστατικού εισαγωγής, για την περιοχή της Αττικής.
 • Προνομιακός τιμοκατάλογος στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση έως και 70%.
 • Τιμές βάσει κρατικού τιμοκαταλόγου (ΦΕΚ) για Αξονική (CT) και Μαγνητική Τομογραφία (MRI).

Σας υπενθυμίζουμε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, να επικοινωνείτε απευθείας με το εκάστοτε νοσοκομείο που προσφέρει τις "Επιπλέον Παροχές", να δηλώνετε ότι είσαστε πελάτης της NN Hellas και να προγραμματίζετε το ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις ή τις διαγνωστικές εξετάσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Theme picker

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr