Ρυθμίσεις

MEDITERRANEO

MEDITERRANEO
ΕΠΙΠΛEΟΝ ΠΑΡΟΧEΣ EIΔ. ΣΥΜΒΕΒΛΗΜEΝΑ

Πριν από τη νοσηλεία σας στο MEDITERRANEO, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχει το τμήμα και η ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, καθώς και διαθεσιμότητα. Επιπλέον αναφέρετε ότι είστε κάτοχος του προγράμματος ασφάλειας υγείας NN Direct Health της NN Hellas.

Στο ειδικά συμβεβλημένο νοσοκομείο, εφόσον επιλέξετε να κάνετε χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού σας φορέα (π.χ. ΕΟΠΥΥ) και εφόσον το περιστατικό καλύπτεται από αυτόν, υπάρχει  συμφωνία με την NN Hellas ώστε το νοσοκομείο να καλύψει το 15% των εξόδων νοσηλείας σας. Συνεπώς, στo ειδικά συμβεβλημένο  ιδιωτικό νοσοκομείο είναι πιο πιθανό να καλυφθεί έως και εξολοκλήρου το κόστος της ετήσιας συμμετοχής σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές συμβεβλημένων με ειδικά συμβεβλημένων νοσοκομείων μπορείτε να αναζητήσετε στις Συχνές Ερωτήσεις.

Επιπλέον παροχές στο MEDITERRANEO

 • Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού:
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας €350
  • 30% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο, σε περίπτωση που η αξία υπερβεί τα €350. Εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό.
  • Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γενικό Χειρουργό και Ορθοπεδικό). Οι δωρεάν επισκέψεις στις προαναφερθείσες ειδικότητες δεν περιλαμβάνουν τις επεμβατικές πράξεις (π.χ. συρραφή τραύματος, τοποθέτηση γύψου).
  • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση που ακολουθήσει εισαγωγή, για την περιοχή της Αττικής. 50% έκπτωση σε περίπτωση που δεν ακολουθήσει εισαγωγή.
 • Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, με ραντεβού, σε εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου για ιατρό: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Γαστρεντερολόγο, ΩΡΛ, Ρευματολόγο, Νευρολόγο, Γενικό Χειρουργό, Ορθοπεδικό, Νευροχειρουργό. 50% έκπτωση στις υπόλοιπες ειδικότητες και στους Διευθυντές ιατρούς επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου.
 • Ειδικός εκπτωτικός τιμοκατάλογος σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 40% έως 70% για ασφαλισμένους που δεν καλύπτονται με εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα.
 • Προληπτικός έλεγχος μαστού, στην κλινική μαστού (στα πρότυπα του Cambridge Breast Clinic), με μαστογραφία αξίας €50.

Σημείωση: Αυστηρή προϋπόθεση η προηγούμενη επικοινωνία με τη γραμματεία ή το γραφείο κίνησης του νοσοκομείου.

Σας υπενθυμίζουμε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, να επικοινωνείτε απευθείας με το εκάστοτε νοσοκομείο που προσφέρει τις "Επιπλέον Παροχές", να δηλώνετε ότι είσαστε πελάτης της NN Hellas και να προγραμματίζετε το ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις ή τις διαγνωστικές εξετάσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Theme picker

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr