Καφές & Υγεία: Οι κίνδυνοι και τα οφέλη

 Αποτελεί μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια και ειδικά η χώρα μας θεωρείται πρωταθλητής στην κατανάλωση του καφέ. Ποια είναι τα οφέλη και οι κινδύνοι από την κατανάλωση καφέ;

Διατροφικές Συμβουλές για Καλύτερη Συγκέντρωση

Δεν είναι τυχαία η έκφραση “είμαστε ό,τι τρώμε”. Μίια σωστή και ισορροπημένη διατροφή μας γεμίζει ενέργεια και συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

Μεσογειακή Διατροφή: Πολύτιμα Μυστικά Για Μακροβιότητα

Η μεσογειακή διατροφή ουσιαστικά, θεωρείται ο ιδανικότερος και ο πιο ισορροπημένος τρόπος δίαιτας που προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου, αναδεικνύοντας τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει στη μακροζωία.

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Προστάτη: Πρόληψη & Εξελίξεις

Με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας κάθε χρόνο η 15η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη. Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανδρών σχετικά με τη συνηθισμένη αυτή νόσο.

5 Συμβουλές Για Γερή Καρδιά & Συμπτώματα που Δεν Πρέπει Να Αγνοήσετε

Αγαπήστε την καρδιά σας! Μην αγνοείτε τα σημάδια που σας δείχνει η καρδιά σας. Εάν αισθανθείτε δυσφορία, ατονία, ανεξήγητη κόπωση, ταχυκαρδία ή αρρυθμίες απευθυνθείτε αμέσως σε έναν ειδικό καρδιολόγο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

1234
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr