Ρυθμίσεις

NN Hellas: Silver βραβείο στα Mobile Excellence Awards για το NN Direct Health

Πρόκειται για μία καινοτόμο εφαρμογή που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του ασφαλισμένου, με στόχο την παροχή after sales service για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά online.

Η εφαρμογή παρέχει καθοδήγηση στον πελάτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για θέματα που αφορούν στην υγεία του ή για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στον πελάτη να πραγματοποιήσει κλήση προς τους συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιατρούς, να εντοπίσει το πλησιέστερο νοσοκομείο και τα επιπλέον οφέλη που παρέχονται μέσα από το ΝΝ Direct Health (nndirect.gr).

Η NN Hellas αξιοποίησε την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών της SiEBEN, καθώς και τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Marera, που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στο digital marketing και αποτελεί το κεντρικό σύστημα διαχείρισης του Mobile App της NN.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της NN Hellas ο κ. Σέρκο Γιετιμιάν, Digital Marketing Expert και εκ μέρους της SiEBEN ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, Sales Manager.

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr