Ρυθμίσεις

Γραφείο Τύπου

 • Με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, NN Direct Health, η NN Hellas έχει εστιάσει στη σημασία της στήριξης της σύγχρονης οικογένειας, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η ΝΝ Hellas προσφέρει εντελώς δωρεάν την ασφάλεια υγείας για τα παιδιά  του για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης . 

 • Η ΝN Hellas απέσπασε τρία βραβεία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Lighthouse e-volution awards 2017, για το direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών.

 • Η NN Hellas και η SiEBEN βραβεύτηκαν στην κατηγορία Mobile Insurance Services στην τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2016. Η βράβευση αυτή αφορούσε στην υλοποίηση του mobile application του online προγράμματος ασφάλειας υγείας “NN Direct Health”. 

 • Με πέντε interactive YouTube videos που αναδεικνύουν την πληθώρα των πραγμάτων που μπορούμε να πραγματοποιούμε χρησιμοποιώντας τα χέρια μας, η NN Hellas δημιουργεί μια πρωτότυπη διαδικτυακή καμπάνια με στόχο να επικοινωνήσει στο ευρύ κοινό ότι είναι στο «χέρι» μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας και την οικογένεια μας, επιλέγοντας το NN Direct Health.

 • Από την έναρξη διάθεσης του ΝΝ Direct Health η ΝΝ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, καθώς έως τώρα για όλες τις οικογένειες που απέκτησαν το πρόγραμμα για το σύνολο των μελών τους, η εταιρία ανέλαβε τα έξοδα ασφάλισης των παιδιών. Με τη δωρεάν ασφάλιση των ανηλίκων παιδιών για ένα (1) έτος, η ΝΝ παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας σε όλους, επιτυγχάνοντας σημαντική ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της μοναδικής προσφοράς του ΝΝ Direct Health, μία οικογένεια που επιθυμεί να εξασφαλίσει τα μέλη της εξοικονομεί τουλάχιστον 200* ευρώ για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης.

 • Η NN Hellas στοχεύει διαρκώς να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που αναζητούν ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλισης υγείας, προσφέροντας νέες, καινοτόμες υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα.Tο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν αξιόπιστη ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Θέλετε βοήθεια;
 •     Δωρεάν από σταθερό
  800 100 60 60
 • από κινητό και από το εξωτερικό
  +30 210 950 60 60

 • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr