Ρυθμίσεις

ΝΝ Hellas: Τριπλή διάκριση στα Lighthouse e-volution awards για το NN Direct Health

Οι βραβεύσεις αυτές προστίθενται σε μία σειρά σημαντικών διακρίσεων της NN Hellas, οι οποίες αποτελούν αναγνώριση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας και της αξιοποίησης της τεχνολογίας για την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στον Έλληνα καταναλωτή.

Evolution Awards 2017: Διάκριση της καινοτομίας και στρατηγικής

Ο θεσμός των e-volution awards επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν στην ελληνική αγορά.  Στη φετινή διοργάνωση η ΝΝ Hellas διακρίθηκε για τη δυναμική ανάπτυξη του πρώτου direct καναλιού διανομής προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας www.nndirect.gr. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που διακρίθηκε η εταιρία ήταν οι εξής:  Καινοτομία & Έρευνα, Στρατηγική και Διεθνοποίηση καθώς και Ηλεκτρονικά Καταστήματα- Υπηρεσίες. Το www.nndirect.gr αποτελεί το πρώτο online shop εξειδικευμένο στις υπηρεσίες ασφάλισης υγείας, που παρέχει την πλήρη διαδικασία υπολογισμού, απόκτησης και αγοράς προσωποποιημένου πακέτου ασφάλειας υγείας. H τεχνολογική καινοτομία του direct καναλιού της NN Hellas έγκειται στην επιτυχημένη σύνδεση τoυ website με ένα πλήθος συστημάτων backoffice για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Σημαντική επίσης καινοτομία αποτελεί η ενσωμάτωση της εκτίμησης κινδύνου υγείας (medical underwriting) μέσα στην online διαδικασία, η οποία αποτελεί βασικό μέρος για την έγκριση ή μη μιας ασφάλειας υγείας. Επιπρόσθετα, ο χρήστης εξυπηρετείται μέσα από μια ενιαία εμπειρία σε 6 σαφή και απλά βήματα, είτε αγοράζει online από την αρχή έως το τέλος από το desktop, το tablet και  το κινητό του, είτε χρειάζεται η παρέμβαση του τηλεφωνικού κέντρου. Γενικότερα, η τεχνολογική υλοποίηση στο συγκεκριμένο έργο απλοποίησε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, περιόρισε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της NN, ενώ παράλληλα μείωσε τα κόστη της εταιρείας και συνεπώς και τα τελικά κόστη για τον καταναλωτή. 

Η τριπλή διάκριση της NN Hellas συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Direct καναλιού διανομής προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας και της παρουσίασης στην ελληνική αγορά του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health. To www.nndirect.gr εγκαινιάστηκε στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο του 2015 στο πλαίσιο εφαρμογής μίας πολυκαναλικής στρατηγικής διανομής προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, όπου και αν αυτός βρίσκεται. Ήδη, τα αποτελέσματα του NN Direct είναι εντυπωσιακά:

•             Περισσότερες από 1.120.000 επισκέψεις (sessions)

•             1.8M προβολές σελίδων (page views)

•             Περισσότερες από 50.000 προσφορές ασφάλισης (quotes)

Η τελετή απονομής των Lighthouse e-volution awards πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους της ΝΝ Ηellas οι κ.κ. Michal Skalicky, Direct Distribution Manager, Serko Yietimian, Digital Marketing Expert και Θεόδωρος Κολιαβασίλης, Senior Software Engineer.

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr