Ρυθμίσεις

Πρόγραμμα Ασφάλισης NN Direct Health

Κορυφαίες υπηρεσίες υγείας στην ψηφιακή εποχή

Η NN Hellas στοχεύει διαρκώς να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που αναζητούν ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλισης υγείας, προσφέροντας νέες, καινοτόμες υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα. Πιστή στο όραμα και τις αξίες της «νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε» , η ΝΝ Hellas επενδύει στις νέες τεχνολογίες και δημιουργεί ένα direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, είτε μέσω της ιστοσελίδας nndirect.gr είτε καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 800 100 60 60 και 210 950 60 60, ο πελάτης μπορεί, ακολουθώντας 6 απλά βήματα, να επιλέξει το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health για να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Tο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν αξιόπιστη ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες. Πρωταρχικό μέλημα για την ΝΝ Ηellas είναι να θέτει πάντοτε τον άνθρωπο και ειδικότερα την οικογένεια στο επίκεντρο των καθημερινών λειτουργιών της. Με το NN Direct Health, η NN Hellas εστιάζει ακόμη περισσότερο στη σημασία της στήριξης της ελληνικής οικογένειας, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η ΝΝ Hellas προσφέρει δωρεάν την ασφάλιση των παιδιών του για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης. Μέσω αυτής της προσφοράς, όλοι αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του όσο και στην παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας της εταιρίας. Οι ασφαλισμένοι με το NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors. Με γνώμονα την καλή κατάσταση της υγείας των ασφαλισμένων της, η NN Hellas προσφέρει, μέσω του NN Direct Health, Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής. Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος, η NN Hellas σχεδίασε μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τον ασφαλισμένο.

Ο κος Luis Miguel Gomez, CEO της NN Hellas, σχολίασε σχετικά: «Εδώ και 35 χρόνια, η ΝN Ηellas εφαρμόζει έμπρακτα το “You matter” καθώς βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μέσω του άρτια εκπαιδευμένου δικτύου των επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN Hellas καθώς και μέσω του δικτύου Bancassurance, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Πλήρως εναρμονισμένοι με την στρατηγική του Ομίλου ΝΝ, αξιοποιούμε την τεχνολογία για να παρέχουμε συνεχώς νέες, βελτιωμένες υπηρεσίες και προϊόντα στους ασφαλισμένους μας. Με το NN Direct Health προσφέρουμε ένα direct πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, με ποιοτικές παροχές και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια, το οποίο μπορούν να αποκτήσουν οι πελάτες μας, εύκολα και γρήγορα, μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή online μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet. Πλησιάζουμε έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στους ασφαλισμένους μας, όπου και αν βρίσκονται.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα NN Direct Health επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nndirect.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210-950 6060 (από κινητό), ώστε να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους μας.

Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr