Πώς λειτουργεί η ιδιωτική ασφάλεια υγείας;

Πώς λειτουργεί η ιδιωτική ασφάλεια υγείας;

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας σας δίνει τη σιγουριά αποτελεσματικής και αξιοπρεπούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης ενώ σας εξασφαλίζει ότι σε ένα ενδεχόμενο απρόβλεπτης, μεγάλης δαπάνης για την υγεία σας, o ασφαλιστικός σας πάροχος θα είναι δίπλα σας στην κάλυψη των δαπανών περίθαλψης.

Στην NN Hellas, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη, προληπτική μέριμνα για την υγεία εσάς και των αγαπημένων σας.

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε είναι “Πώς λειτουργεί η ιδιωτική ασφάλεια υγείας;”.

Η απάντηση είναι απλότερη από ότι φαντάζεστε.

Online Προγράμματα Ιδιωτικής Ασφάλισης: Πώς μπορώ να αποκτήσω online ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

 

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας περιλαμβάνει υπηρεσίες που αφορούν στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, δηλαδή οποιαδήποτε εξωνοσοκομειακή δαπάνη που περιλαμβάνει επισκέψεις σε γιατρούς, παρακλινικές διαγνωστικές εξετάσεις, check-up κ.λ.π.), και δευτεροβάθμια, νοσοκομειακή περίθαλψη. Περίθαλψη δηλαδή που απαιτεί την εισαγωγή σας ως ασφαλιζόμενος σε κάποιο νοσοκομείο ή ιδιωτική κλινική.

Μέσα από απλά βήματα όπου καλείστε να συμπληρώσετε το ιατρικό σας ιστορικό και λοιπά χαρακτηριστικά (ασφαλιζόμενα μέλη) προσδιορίζετε το ετήσιο κόστος ασφάλισης υγείας σας.

 

Γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση υγείας:

Για όλες τις στιγμές που χρειαζόμαστε κάποιον δίπλα μας, η ιδιωτική ασφάλιση υγείας μας δίνει τη σιγουριά και ηρεμία ότι σε κάποιο απρόβλεπτο περιστατικό δεν θα επιβαρυνθούμε με δαπάνες στις οποίες δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

 

Ετήσια Αποζημίωση: Τι καλύπτει το ασφάλιστρό μου;

Η ασφαλιστική σας εταιρία θα απορροφήσει τα έξοδα με μία μικρή δική σας συμμετοχή. Η ΝΝ Direct σας παρέχει ανώτατο ετήσιο όριο αποζημίωσης €500.000.

 

Επείγουσα μεταφορά σε κατάλληλο νοσοκομείο; Περιλαμβάνεται στις παροχές;

Σε περιπτώσεις όπου η επείγουσα μεταφορά σας στο κατάλληλο νοσοκομείο, μέσω ασθενοφόρου οχήματος, αυτοκινήτου, αεροπλάνου ή ελικόπτερου κρίνεται αναγκαία, η υπηρεσία παρέχεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για εσάς.

 

Διαγνωστικές εξετάσεις, check-up σε τι ποσοστό καλύπτονται από τον ασφαλιστικό σας πάροχο;

Τα ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας περιλαμβάνουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις. Στην NN Direct σας παρέχουμε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι €1.500 ετησίως μέσω του δικτύου της Euromedica. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση παραπεμπτικού από οποιονδήποτε γιατρό σχετικής ειδικότητας
Για εξετάσεις πέραν του ορίου των €1.500/χρόνοδιαγνωστικές εξετάσεις θα τιμολογούνται σύμφωνα με τον κρατικό τιμοκατάλογο (ΦΕΚ)

Είναι η ιδιωτική ασφάλιση υγείας κατάλληλη για μένα;

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης καθώς και πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη. Ο ασφαλιζόμενος εξυπηρετείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στις πιο σύγχρονες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις σ’ όλη την Ελλάδα.

Με ένα χαμηλού κόστους ασφάλιστρο έχετε τη σιγουριά ότι μια μεγάλη οικονομική δαπάνη για νοσηλεία ή επεμβάσεις μετατίθεται στην ασφαλιστική σας εταιρία.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας ΝΝ Direct Health.

 

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr