Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Προστάτη: Πρόληψη & Εξελίξεις

Με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας κάθε χρόνο η 15η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη. Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανδρών σχετικά με τη συνηθισμένη αυτή νόσο.

Νοσοκομειακή περίθαλψη: Πώς γίνεται η καταβολή αποζημίωσης από το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας;

Σε μία εποχή που ο δημόσιος φορέας, λόγω οικονομικής δυσχέρειας της χώρας, δυσκολεύεται να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, ιδιωτικοί ασφαλιστικοί φορείς εξισορροπούν τις ελλείψεις και καλύπτουν την ανάγκη των ανθρώπων για σωματική υγεία και ψυχική ευημερία.

Πώς να επιλέξω το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για την οικογένειά μου

Η επιλογή προγράμματος ασφάλισης υγείας είναι αδιαμφισβήτητα μία πολύ σημαντική απόφαση. Στην NN Hellas στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο και το πιο κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για εσάς και την οικογένειά σας

Κόστος Ασφάλειας Υγείας: Πόσο κοστίζει ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας;

Το κόστος ασφάλειας υγείας και οι παροχές του προγράμματος

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας αποτελεί μια έξυπνη, συμφέρουσα απόφαση για εσάς που θέλετε να εξασφαλίσετε τόσο τη δική σας υγεία, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων.  Μάθετε τα πάντα για το κόστος ασφάλειας υγείας. 

Τι να προσέξω στην επιλογή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας;

5 σημεία για να βρείτε το σωστό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας

Η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος ιδιωτικής ασφάλειας δεν είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Μαθαίνοντας και συγκρίνοντας τις παροχές που σας παρέχει κάθε πακέτο ιδιωτικής ασφάλισης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και οικονομική δυνατότητα.

12

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr