Τι να προσέξω στην επιλογή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας;

5 σημεία για να βρείτε το σωστό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας

Τι να προσέξω στην επιλογή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος υγείας δεν είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Μαθαίνοντας και συγκρίνοντας τις παροχές που σας παρέχει κάθε πακέτο ιδιωτικής ασφάλισης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και οικονομική δυνατότητα.


Περίθαλψη σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία: Τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το πρόγραμμα υγείας μου;


Το βασικό κριτήριο για επιλογή ιδιωτικής ασφάλειας υγείας είναι η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε πρόσβαση σε μεγάλες και αξιόπιστες ιδιωτικές νοσηλευτικές μονάδες. Στην NN Hellas συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα με στόχο να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης υγείας.

Το πρόγραμμα υγείας, NN Direct Health, καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σε 41 συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας για καρδιολογική, γυναικολογική, οφθαλμολογική, παιδιατρική και γενική περίθαλψη και επιπλέον καλύπτει διαγνωστικές εξετάσεις μέσω του ομίλου της Euromedica.

Τι γίνεται με τις αμοιβές χειρούργων, αναισθησιολόγων και θεραπόντων ιατρών; Περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ασφάλισής  μου;


Η ασφάλιση σας μέσω των προγραμμάτων της NN Hellas μεριμνεί και για τις αμοιβές των χειρουργών, αναισθησιολόγων, ιατρών ειδικοτήτων και του θεράποντα ιατρού. Βασικό μας μέλημα είναι να νιώθετε σίγουροι και ήσυχοι ότι δε θα επιβαρυνθείτε με τέτοιου είδους χρεώσεις. 


Επείγουσα Μεταφορά σε Νοσοκομείο: Τι προβλέπεται από το πρόγραμμα υγείας NN Direct Health;


Σίγουρα κανείς δε θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο, έχοντας μεριμνήσει  γι’ αυτό θα έχετε την σιγουριά και την ψυχραιμία που απαιτούνται σε μία τέτοια περίπτωση.


Η επείγουσα μεταφορά σε νοσοκομείο καλύπτεται πλήρως στο πρόγραμμα NN Direct Health.


Σε περίπτωση που το κέντρο υγείας ή το νοσοκομείο δεν δύναται να παρέχει τις υπηρεσίες για αντιμετώπιση του περιστατικού σας, η NN Hellas καλύπτει τα έξοδα συντονισμού και οργάνωσης της μεταφοράς σας, το κόστος μεταφοράς και τα έξοδα για τυχόν ιατρική βοήθεια κατά τη μεταφορά σας.

Ποιο είναι το ετήσιο όριο κάλυψης  των νοσοκομειακών εξόδων στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας: Εγώ, με τι ποσό να συμμετέχω;


Το όριο της ετήσιας κάλυψης διαφέρει από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και καθορίζεται κυρίως από το ύψος του μηνιαίου ασφάλιστρου σας.


Το NN Direct Health σας προσφέρει ανώτατο όριο κάλυψης για νοσήλια €500.000 ετησίως, γεγονός που σας παρέχει την σιγουριά ότι το πρόγραμμά σας δύναται να καλύψει κάθε ιατρικό ενδεχόμενο νοσηλείας σας, πέραν δε αυτών καλύπτει, μεταξύ άλλων,  ιατρικές επισκέψεις, επείγουσα μεταφορά σε νοσοκομείο και ετήσιο προληπτικό έλεγχο.


Με το πρόγραμμα υγείας NN Direct Health εσείς συμμετέχετε στα έξοδα νοσηλείας σας έως €1.500 ετησίως. Η ετησία συμμετοχή σας μπορεί να μειωθεί με την χρήση του ασφαλιστικού σας φορέα. Σε περίπτωση που καλύψετε το ποσό εντός του ασφαλιστικού έτους, η NN θα καλύψει όλα τα υπόλοιπα έξοδα νοσηλείας για το ίδιο έτος  χωρίς επιπλέον δική σας επιβάρυνση.


Η καταβολή της δικής σας συμμετοχής γίνεται με τέσσερις τρόπους για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα Χαρακτηριστικά Ασφάλειας Υγείας και στην ενότητα «Ετήσια Συμμετοχή Ασφαλισμένου».


Το NN Direct Health σας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από προσιτά ετήσια προγράμματα υγείας διαβάστε περισσότερα για το κόστος ασφάλειας υγείας ή συγκρίνετε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα NN Direct Health με τις καλύψεις μιας κάρτας υγείας. Είμαστε δίπλα σας σήμερα και αύριο, συνοδοιπόρος σας σε κάθε βήμα!

 

 

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr