Πώς να επιλέξω το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για την οικογένειά μου

Πώς να επιλέξω το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για την οικογένειά μου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιλογή προγράμματος ασφάλισης υγείας είναι αδιαμφισβήτητα μία πολύ σημαντική απόφαση. Στην NN Hellas στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο και το πιο κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για την οικογένειά σας

Ας ξεκινήσουμε από τη βασική παραδοχή ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις από το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας τους, διότι οι ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας καθορίζονται από μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως το ιατρικό ιστορικό και η ηλικία.

Ωστόσο, κάποιες βασικές προσδοκίες από ένα οικογενειακό πρόγραμμα ασφάλειας υγείας είναι κοινές όπως το να προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες όλων των μελών μίας οικογένειας.

Το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης για την οικογένειά σας δεν είναι πάντα το ακριβότερο ή  το οικονομικότερο


Κάθε γονιός θέλει να εξασφαλίσει στο παιδί του την καλύτερη δυνατή προστασία μέσα από το πρόγραμμα ασφάλισης που θα επιλέξει.

Φθηνές λύσεις για ιδιωτική ασφάλιση συχνά μας εντυπωσιάζουν λόγω των χαμηλών ασφαλίστρων, ωστόσο τα ψιλά γράμματα κρύβουν επιπλέον χρεώσεις ή περιορισμένες καλύψεις, γεγονός που τελικά τις καθιστά πιο κοστοβόρες από άλλες, φαινομενικά ακριβότερες λύσεις.

Ας δούμε όμως τί πρέπει να προσέξετε όταν συγκρίνετε τα ασφάλιστρα για εσάς και την οικογένειά σας:

Ένα ασφάλιστρο υγείας, πλήρους κάλυψης των αναγκών της οικογένειάς σας


Η ορθότερη επιλογή είναι ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει τις βασικές σας ανάγκες αλλά και θα προσφέρει επιπλέον προνόμια για εσάς και τα παιδιά σας.

Η δημοφιλής πλέον επιλογή μιας κάρτας υγείας δεν καλύπτει συνήθως νοσηλεία παρά μόνο εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. Ενδεχομένως λοιπόν, να κληθείτε να καλύψετε εσείς τα έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση που εσείς ή το παιδί σας θα χρειαστείτε να νοσηλευθείτε.

Γι’ αυτό είναι πιο σημαντικό να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις αλλά και ενδεχόμενη νοσηλεία σε νοσοκομείο. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε τη σιγουριά ότι το πρόγραμμά σας θα σας καλύψει σε κάθε περίπτωση.

Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλειας υγείας NN Direct Health της NN Hellas, σας παρέχει κάλυψη σε 41 ιδιωτικά νοσοκομεία, ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις έως €1.500, δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς σε κατάλληλο νοσοκομείο στην Ελλάδα και ετήσια αποζημίωση έως €500.000 για κάθε ασφαλισμένο μέλος του.

Το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης online: Ποιά θα είναι η συμμετοχή μου στα έξοδα νοσηλείας:

Ψάχνοντας για το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας, θα διαπιστώσετε ότι το ποσοστό συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας θα διαφέρει ελάχιστα ή και αρκετά από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.

Στην ΝΝ Hellas επιδιώκοντας να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό τη δική σας συμμετοχή, έχουμε ορίσει τη συμμετοχή σας στα νοσήλια έως €1.500 ετησίως. Η συμμετοχή μπορεί να μειωθεί ή ακόμα και να μηδενιστεί με την χρήση ασφαλιστικού φορέα (πχ ΕΟΠΠΥ).

Τί καθιστά ένα πρόγραμμα ασφάλειας υγείας το καλύτερο για την οικογένειά σας


Ένα οικογενειακό ασφάλιστρο υγείας θα παρέχει και στα παιδιά σας ολοκληρωμένη κάλυψη. Στην NN Hellas καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να προστατεύσετε τα παιδιά σας με κάθε τρόπο. Επιλέγοντας να ασφαλίσετε την οικογένεια σας με το πρόγραμμα υγείας NN Direct Health, τα παιδιά σας θα απολαμβάνουν κάθε παροχή του προγράμματος καθώς και επιπλέον προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health σας δίνει τη δυνατότητα:

Να συνοδεύετε το παιδί σας σε περίπτωση νοσηλείας

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για το παιδί σας να σας έχει δίπλα του σε μια περίπτωση νοσηλείας. Για το λόγο αυτό, η NN Hellas καλύπτει τα έξοδα δωματίου και τροφής για ένα ενήλικα συνοδό, ώστε το παιδί σας (έως 14 ετών) να νιώθει ότι δεν είναι μόνο του.

Να επισκέπτεσθε  το κατάλληλο παιδιατρικό νοσοκομείο και ιατρικό προσωπικό για το παιδί σας


Το πρόγραμμα NN Direct Health εξασφαλίζει στα παιδιά σας πρόσβαση σε νοσοκομεία με παιδιατρικό τμήμα αλλά και νοσοκομεία που μπορούν να περιθάλψουν παιδιά σε περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών.

Να κλείνετε ραντεβού για ετήσιο Check-up για τα παιδιά σας έως 18 ετών γιατί η πρόληψη είναι το παν

Παιδιά έως 18 ετών έχουν πρόσβαση σε Check-up που περιλαμβάνουν:
 Γενική Αίματος
 Σίδηρο
 Σάκχαρο και,
 Χοληστερίνη

Φροντίστε τους αγαπημένους σας επιλέγοντας το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης για την οικογένειά σας. Μάθετε περισσότερα για την προσφορά ασφάλειας υγείας  ή καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 800 100 60 60.

 


 

 

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr