Μειώστε την κακή χοληστερίνη με αυτές τις 5 τροφές

Είναι φυσικό, όπως μια ανθυγιεινή διατροφή μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της χοληστερίνης, με τον ίδιο τρόπο και μια σωστή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, μπορεί να βοηθήσει στη μείωσή της, με αποτέλεσμα να μειωθεί και ο κίνδυνος σοβαρών καρδιαγγειακών επιπλοκών. Ποια είναι όμως αυτά τα τρόφιμα τα οποία συμβάλλουν στη μείωση της  χοληστερίνης;

5+1 οφέλη του καλού ύπνου στον οργανισμό μας

Eίναι γεγονός ότι ο καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Δυστυχώς στις μέρες μας, λόγω του άγχους και των υποχρεώσεων, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δυσκολεύεται να κοιμηθεί σωστά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν απο υπνηλία, μειωμένη ενέργεια και αποδοτικότητα, νεύρα, επιθετικότητα, στρες και πολλές φορες κατάθλιψη.
 

Η επίδραση και τα οφέλη της μουσικής στον άνθρωπο

Η μουσική είναι μία ιδιαίτερη τέχνη, η οποία μπήκε στη ζωή του ανθρώπου από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας του. Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ανθρωπότητα, καθώς επηρεάζει τον εγκέφαλο και την ψυχολογία μας με διάφορους θετικούς τρόπους. 

Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη της και πως επιδρά στον άνθρωπο;

Αποτοξίνωση από τα φαγητά των εορτών

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων διακοπών έφτασε στο τέλος της για ακόμη μια χρονιά, αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις, ξεκούραση αλλά και …κάποια κιλά παραπάνω. 

Πληθώρα θερμίδων, λιπαρών και αγαπημένων «απαγορευμένων» φαγητών εμφανίστηκαν και πάλι στο εορταστικό τραπέζι, καθιστώντας απαραίτητη μια μικρή αποτοξίνωση ή, όπως λένε οι ειδικοί, μια επανεκκίνηση του οργανισμού ώστε να τον βοηθήσουμε να αποβάλει όλες τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν από τα φαγητά των εορτών.

6 συμβουλές για υγιεινή διατροφή στις γιορτές

Είναι γεγονός, ότι όλοι ανυπομονούμε για τις λαχταριστές λιχουδιές των εορταστικών τραπεζιών που είναι τόσο δύσκολο να πει όχι κάποιος σε αυτές.

Πώς μπορείτε όμως να αντισταθείτε και να αποφύγετε να φορτωθείτε με περιττά κιλά;

1345»»

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr