3+1 Συμβουλές για να καταπολεμήσετε τη μελαγχολία των εορτών

Η συνταγή για την αύξηση της θετικής ενέργειας και την αντιμετώπιση της μελαγχολίας δεν είναι μυστική. Στο άρθρο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να την καταπολεμήσετε.

Super Foods: Tροφές που βοηθούν στη μακροζωία

Σκεφτείτε την κουζίνα σας ως ένα φαρμακείο. Τα κατάλληλα super foods στις σωστές αναλογίες μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, να προστατεύσουν την καρδιά σας, να διατηρήσουν σταθερό το σάκχαρό σας και να σας προσφέρουν τη μακροζωία που επιθυμείτε.

Ποιά είναι όμως αυτά τα τρόφιμα, που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα και την καθημερινότητά σας;

Εποχικό κρυολόγημα: 5 συμβουλές για να το αποφύγετε

Τo φθινόπωρο σιγά σιγά δίνει τη θέση του στο χειμώνα και, μαζί με αυτόν, τα πρώτα κρυολογήματα αρχίζουν να εμφανίζονται στις σχολικές αίθουσες και τους εργασιακούς χώρους. 
Για την ακρίβεια, υπολογίζεται πως κάθε χρόνο ο μέσος ενήλικας “κολλάει” 2 με 4 κρυολογήματα. Ωστόσο, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

 

Διαβήτης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στις 14 Νοεμβρίου του 1991, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, εορτάστηκε για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. 

Έκτοτε, γιορτάζεται κάθε χρόνο και ο στόχος της είναι να ενημερώνει για την πρόληψη του διαβήτη, μίας ασθένειας που ευθύνεται για το θάνατο τουλάχιστον 3.000.000 ανθρώπων ετησίως. 

Διαφορές μεταξύ vegan και vegetarian διατροφής και τα οφέλη τους για τον οργανισμό

Καθημερινά ακούμε ανθρώπους γύρω μας να μιλούν για τη vegetarian και τη vegan διατροφή, και ολοένα και περισσότερους να υιοθετούν κάποια από αυτές. Γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά τι περιλαμβάνει κάθε μία από αυτές;

First468»»

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr