5 βήματα για να χάσετε τα κιλά του καλοκαιριού

Ο Σεπτέμβρης έκανε την εμφάνιση του και δυστυχώς μαζί του έφερε και αυτή την εποχή του χρόνου που σιγά σιγά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι, γεμάτοι αναμνήσεις από τις διακοπές μας στις καταγάλανες ηλιόλουστες παραλίες. Μέσα στο άρθρο θα βρείτε 5 απλά βήματα για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά των διακοπών, εύκολα & γρήγορα.

Πρώτες μέρες στο σχολείο:Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να κάνει μια νέα αρχή

Οι πρώτες μέρες στο σχολείο είναι αναμφισβήτητα ένα σημείο ορόσημο για κάθε παιδί. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα βοηθήσετε να ξεπεράσουν κάθε φοβία τους και να συμβάλετε σημαντικά στο να αγαπήσουν το σχολείο από την πρώτη στιγμή.

9 αλήθειες για την υγεία μας που δεν γνώριζες!

Νέες μελέτες σχετικά με το τι είναι καλό για την υγεία μας και το τι όχι έχουν πολλές φορές αντιφατικά συμπεράσματα με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς τι είναι καλό για την υγεία και τι όχι. Σας παρουσιάζουμε 9 αλήθειες για την υγεία που δεν γνωρίζατε ώστε να είστε πάντοτε ενημερωμένοι και σίγουροι για τις επιλογές σας.

5 τρόποι για να παραμείνετε παραγωγικοί παρά την κούραση σας

Mερικές μικρές και απλές καθημερινές συμβουλές είναι ικανές να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Εργασιακό Στρες: 3 +1 Τρόποι να το Αντιμετωπίσετε Αποτελεσματικά

Όλοι λίγο πολύ αισθάνονται σε κάποιο σημείο της ημέρας στρες είτε λόγω φόρτου εργασίας είτε και λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Ακόμα και όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του, το στρες τείνει να γίνει κανόνας για τους περισσότερους εργαζομένους. Δείτε 6 συμβουλές για τη διαχείρισή του.

First678910»»
Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr