Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία και τι πρέπει να προσέξετε

Ήρθε αυτή η στιγμή του χρόνου που η θάλασσα, ο ήλιος και η ευεξία που μας προσφέρουν, καταφέρνουν και εξαλείφουν κάθε σημάδι κόπωσης και έντασης που «κουβαλάμε» από τον Χειμώνα.

Μειώστε την κακή χοληστερίνη με αυτές τις 5 τροφές

Είναι φυσικό, όπως μια ανθυγιεινή διατροφή μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της χοληστερίνης, με τον ίδιο τρόπο και μια σωστή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, μπορεί να βοηθήσει στη μείωσή της, με αποτέλεσμα να μειωθεί και ο κίνδυνος σοβαρών καρδιαγγειακών επιπλοκών. Ποια είναι όμως αυτά τα τρόφιμα τα οποία συμβάλλουν στη μείωση της  χοληστερίνης;

5+1 οφέλη του καλού ύπνου στον οργανισμό μας

Eίναι γεγονός ότι ο καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Δυστυχώς στις μέρες μας, λόγω του άγχους και των υποχρεώσεων, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δυσκολεύεται να κοιμηθεί σωστά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν απο υπνηλία, μειωμένη ενέργεια και αποδοτικότητα, νεύρα, επιθετικότητα, στρες και πολλές φορες κατάθλιψη.
 

Παγκόσμια ημέρα γονιμότητας – Ποιες τροφές είναι φιλικές προς τη σύλληψη και ποιες πρέπει να αποφεύγετε

Η 15η Ιουνίου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές του έτους, καθώς έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης για την υπογονιμότητα που απασχολεί πολλά ζευγάρια.

Τα 9 πιο συνηθισμένα λάθη στο γυμναστήριο και πως να τα αποφύγεις

Η Άνοιξη είναι σαφέστατα η πιο έντονη περίοδος σωματικής άσκησης για τους περισσότερους από εμάς. 
Τόσο το καλοκαίρι, που βρίσκεται προ των πυλών, όσο και η βελτίωση του καιρού συνηγορούν σε συχνότερες επισκέψεις στο γυμναστήριο και πιο έντονες προπονήσεις. 
Ποια είναι όμως τα σημαντικότερα λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο γυμναστήριο;

1345»»

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr