Μαθαίνοντας στο παιδί σας την αποταμίευση

Πώς μπορείτε λοιπόν να εξηγήσετε με απλά λόγια στο παιδί σας αυτή τη δυσνόητη, για ένα παιδικό μυαλό, έννοια και να το βοηθήσετε στο να την εφαρμόσει; Διαβάστε παρακάτω 5 απλές συμβουλές που θα κάνουν το παιδί σας να μάθει και να θέλει να αποταμιεύει!

 

4+1 συμβουλές για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με αρκετές «Παγκόσμιες Ημέρες». Μια τέτοια ημέρα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου,  η οποία έρχεται να μας υπενθυμίσει την ανάγκη για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

5 λόγοι που το γέλιο είναι πηγή υγείας

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η οποία γιορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου, έρχεται να μας θυμίσει πόσο σημαντική είναι η ψυχική ισορροπία και η εσωτερική γαλήνη στην καθημερινότητά μας. 

Πώς να κάνουμε τη καρδιά μας να αισθάνεται νεότερη

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, το σώμα μας μέρα με τη μέρα καταπονείται, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αλλάξουμε δυστυχώς. Αυτό που μπορούμε όμως να αλλάξουμε με μεγάλη ευκολία είναι η φροντίδα και η υγεία που έχουμε τη δυνατότητα να του προσφέρουμε. 

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο- 8 οφέλη που έχει το περπάτημα στην υγεία σας

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στις 22/09, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επωφεληθεί από όλα αυτά τα οφέλη που χαρίζει το περπάτημα στην υγεία σας. 

First579»»

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 800 1006060, 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr