Αποτοξίνωση από τα φαγητά των εορτών

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων διακοπών έφτασε στο τέλος της για ακόμη μια χρονιά, αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις, ξεκούραση αλλά και …κάποια κιλά παραπάνω. 

Πληθώρα θερμίδων, λιπαρών και αγαπημένων «απαγορευμένων» φαγητών εμφανίστηκαν και πάλι στο εορταστικό τραπέζι, καθιστώντας απαραίτητη μια μικρή αποτοξίνωση ή, όπως λένε οι ειδικοί, μια επανεκκίνηση του οργανισμού ώστε να τον βοηθήσουμε να αποβάλει όλες τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν από τα φαγητά των εορτών.

6 συμβουλές για υγιεινή διατροφή στις γιορτές

Είναι γεγονός, ότι όλοι ανυπομονούμε για τις λαχταριστές λιχουδιές των εορταστικών τραπεζιών που είναι τόσο δύσκολο να πει όχι κάποιος σε αυτές.

Πώς μπορείτε όμως να αντισταθείτε και να αποφύγετε να φορτωθείτε με περιττά κιλά;

5 οφέλη που προσφέρει το κρασί στην υγεία μας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων σημαίνουν κέφι, διασκέδαση, οικογενειακές στιγμές αλλά και παραδοσιακά εορταστικά τραπέζια. 
 

Πολλοί από εσάς, όμως, θα αναρωτιέστε πιθανώς αν μπορείτε να καταναλώσετε το αγαπημένο σας κρασί ή αν θα πρέπει να το αποφύγετε για λόγους υγείας.
 

Σας έχουμε καλά νέα! Το κρασί έχει αποδειχθεί από πολλές έρευνες παγκοσμίως ότι προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία του οργανισμού μας. 

 

Χριστούγεννα με τα παιδιά - Ευκαιρία για ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα σχολεία κλείνουν και η επιθυμία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας αυξάνεται.

Τα παιδιά περιμένουν με χαρά  τις ημέρες αυτές. Ο στολισμός του σπιτιού, τα φώτα στους δρόμους, οι βόλτες με την οικογένεια και τα δώρα του Άγιου Βασίλη έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

Συμβουλές σωστής διατροφής κατά την περίοδο των εορτών

Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές για να μετριάσετε σε μεγάλο βαθμό την αύξηση του σωματικού σας βάρους τις γιορτές.

First357»»

Theme picker

Ρυθμίσεις
Facebook Share Twitter Share
Θέλετε βοήθεια;
  •     Δωρεάν από σταθερό
    800 100 60 60
  • από κινητό και από το εξωτερικό
    +30 210 950 60 60

  • direct.NNHellas.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ. Συγγρού 198, 17671 Aθήνα ΤΗΛ 210 9506060 E-MAIL info@nndirect.gr WEBSITE www.nndirect.gr